Kvinnlig lönnmördare till Vita

[youtube id=”A6W2A3LL14o” width=”600″ height=”350″]

Som ni kanske vet så kommer det släppas två olika Assassin’s Creed-spel samtidigt i höst. Det ena är givetvis Assassin’s Creed III och det andra är Assassin’s Creed III: Liberation. Det sistnämnda släpps till Playstation Vita. Huvudpersonen är för första gången i serien en kvinna vid namn Aveline de Grandpré och historien utspelar sig i New Orleans i mitten av 1700-talet. Enligt uppgift så kommer Aveline bland annat att störa på Connor från Assassin’s Creed III under spelets gång.

Assassin’s Creed III: Liberation kommer att dra nytta av Vitas funktioner, så som tryckkänslig bakplatta och det inbyggda gyrot. Man kommer även att kunna länka spelet med sitt Playstation 3 och  Assassin’s Creed III för att byta saker mellan de olika plattformar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.