Routine ger Dead Space konkurrens

[youtube id=”d9XrsWUO9sw” width=”600″ height=”350″]

Routine är ett kommande action-skräckspel i förstapersonsvy som utspelar sig på en övergiven månbas, där personal ombord har försvunnit vilket är spelarens uppgift att undersöka. Mycket mer än så har inte tillkännagivits om spelet annat än att det kommer innehålla element av utforskning vilket såklart alltid är trevligt för skräckgenren. Av videon att döma finns det starka jämförelsepunkter med den populära spelserien Dead Space men med en annan design och uppenbarligen andra mål och motiv för spearen att sträva efter.

Lunar Software, som utvecklar spelet, säger att det inte kommer finnas några healthpacks, poäng eller över huvudet taget något grafiskt HUD på skärmen. Detta är ett renodlat hardcorespel där du endast har ett liv, och ifall du dör så får du börja om. Hela spelet. Inga checkpoints. Jag tycker att det låter helt fantastiskt – stora förluster (och vinster) är väl vad som gör spel spännande, eller hur? Men hur det håller sig i längden återstår att se.

Källa: Officiella hemsidan

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.