Lär er skriva med David Lynch

Om ni kände hur hjärnan tog en paus i de mer grundläggande rutinerna är allt som det ska. Den lilla elektriska klumpen försöker bara bearbeta den här rubriken. Allt är som det ska.

David Lynch är ett märkligt väsen. Det här spelet känns inte långt från de mardrömmar han delat med sig av. Med sina alster kan han frammana obehag i de flesta och med Twin Peaks satte han en särskild ribba. Baserat på vad han har skapat är han den där obehagliga farbrorn du säger åt dina barn att inte prata med, men han fascinerar.dig ändå orimligt mycket.

Med David Lynch Teaches Typing får vi ett gratis hyllning till den där konstanta WTF-känslan och obehaget som lockar. Utvecklat av Rhino Stew är det en av de där små konstiga sakerna i vardagen som kan lämna permanenta märken på själen. Små, men permanenta. Ladda med kaffe och cigaretter så är det bara att köra.

Spelet är gratis och kan laddas ned här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.