Lär känna rösten bakom Ann i Persona 5

Erika Harlacher, som tidigare lånat rösten till Sadira i Killer Instinct och Kyoko Kirigiri i Dangonrappa: Trigger Happy Havor, samt medverkat i flertalet animes som The Seven Deadly Sins, ger nu Ann Takamaki en engelsk röst i det kommande rollspelet Persona 5.

Ann Takamaki är en av de centrala karaktärerna i Persona 5 och en av medlemmarna i Phantom Thieves. Hon beskrivs som en ros med törnar, vacker men dödlig och med rebelliska tendenser. Enligt Erika har Ann ett gott hjärta ändå och står upp för vad som är rätt, trots att hon är en brottsling.

Vi får lära känna Ann mer den 14 februari 2017 när Persona 5 släpps på Playstation 4.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.