Bekanta dig med tvillingarna från Persona 5

”The Velvet Room” är en plats där Personas kan experimenteras med precis som en känner för det, men det finns en hake. Eftersom protagonisten är en fånge i sitt eget Velvet Room måste han förtjäna rätten att var en galen professor med Personas. Trots att grundläggande fusion och registrering är tillgängligt från start för fången, t.ex. avancerat nätverksfusion och träning, betyder inte att andra övningar är det.

Det är där tvillingväktarna Caroline och Justine kommer in. De är inte bara Igors assistenter, det är även officerare för ”rehabilitering” som kommer se över protagonisten under hans vistelse. Genom att spendera tid med dem (utföra fängelsejobb) kan han få tillgång till nya, roliga experiment. additional fun experimentation options will unlock.

Åh, det också – Caroline är den elaka, medan Justine är den snällare av dem.

Persona 5 släpps den 4:e April i Nordamerika och Europa, till PlayStation 4 och PlayStation 3.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.