Last Regiment avslöjas!

Boomzap har under en tid hintat att de jobbat med ett nytt spel och idag fick vi veta lite mer!

Deras nya spel heter ”Last Regiment” och beskrivs som ett strategispel med fantasytema. Det ska ha läge för en spelare, men också ett turbaserat flerspelarläge. ”Last Regiment” kommer ta de bästa elementen från Boomzaps tidigare spel, ”Legend of Callasia”, och jobba vidare med dem för att utveckla ett snabbare, djupare och mer strategiskt spel. Spelare kan också bygga egna banor i spelets inbyggda map-editor.

Just nu är ”Last Regiment” i alphaläge och Boomzap kommer att hålla i en stream en gång i veckan under en tid framöver där de visar mer av spelet. Ni kan se deras stream här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.