Bygg berättelser i Cartoon Networks nya app!

Cartoon Network har släppt en ny app med Powerpuffpinglorna. Appen, som heter ”Berättelsemaskinen” ska inspirera barn att berätta historier, utveckla sin fantasi och kreativitet. Precis som namnet tyder på så låter appen dig skapa egna berättelser med de tre Powerpuffpinglorna och även deras ärkefiende Mojo Jojo.

I appen kan du animera egna filmsekvenser med pinglorna, spela in egna röster och sedan dela med dig av dina alster till vänner och familj! Mycket skoj med andra ord!

Appen är 100% på svenska och finns att ladda ner gratis för iOS och Android.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.