Låt skräcken omfamna dig i Haunted Bloodlines

Är du sugen på lite skräck i vintermörkret så har den grekiska spelbyrån Iphigames en rolig nyhet att berätta. Nyss släppte företaget beskedet att deras debuttitel snart ska släppas. I Haunted Bloodlines får spelaren ärva en herrgård som hyser en mörk hemlighet. Så klart innehåller jakten på sanningen en rad otäcka inslag som sätter hjärtfrekvensen och sinnet på prov. Du kan inte försvara dig – enbart fly eller gömma dig. Gör kloka val för att undkomma ondskan – om du törs.

Haunted Bloodlines har inget officiellt lanseringsdatum men släpps exklusivt till PC via Steam. Spana in trailern och se vad spelet har att erbjuda.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.