LEGO World under höstlovet på Kistamässan

Bild: The Lego Group

Jo, jag vet, vi är en spelsida. Men ibland måste vi skriva om annat kul också. Och Lego är alltid kul. Vad som är ännu roligare är att LEGO World kommer till Sverige den 31 oktober. Då öppnar Kistamässan i Stockholm för Lego-fantaster. Mässan förvandlas till en gigantisk lekplats med miljontals Lego-bitar i alla former och färger.

LEGO World finns sedan tidigare i flera andra europeiska länder. På höstlovet är det dags för Sverigepremiär, när 12 000 kvadratmeter av Kistamässan förvandlas till en gigantisk Lego-värld. Eventet vänder sig till barn i åldrarna 3–12 år, men är en upplevelse för alla Lego-älskare

– Vårt mål är att tillsammans med Lego-Gruppen skapa en kreativ plats där alla kan släppa loss sin fantasi tillsammans och utforska nya Lego-världar, säger Caroline Magnéli Holm, projektledare för LEGO Worlds på Kistamässan.

Under eventet presenter Lego-gruppen också det nysläppta LEGO Hidden Side, en interaktiv, digital bygg- och lekupplevelse som måste upplevas. det skriver Kistamässan i ett pressmeddelande.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.