Skolbänken nästa i Sims 4

Har du, liksom många andra, önskat att kunna sätta dina Simmar i skolbänken? Då är väntan snart över!

I dagarna utannonserade Electronic Arts Inc. och Maxis att The Sims™ 4 Studentliv kommer som expansionpaket under årets slut. Vi kan vänta oss en release till PC och Mac redan i november, den 15:e november för att vara exakt. Och till Playstation 4 samt Xbox One den 17:e decemeber. Alldeles lagom till jul.

Vare sig du vill njuta av att se dina Simmar lida genom den vardag du själv avskyr, eller om det rör sig om att sträva efter den absolut bästa utbildningen, så finns det något att hämta i den nya expansionen. Det mesta som du kan tänka dig har med studentlivet att göra, finns med. Försov dig och missa den tidiga lektionen, gå med i studiecirklar eller spendera tiden med att hänga med vänner och festa.

Du kan som vanligt personifiera ditt boende, ditt utseende och vad din Sim ska fördriva dagarna med. Valet är ditt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.