Live action-trailer från nyligen släppta DayZ

Det tycks gå inflation i zombie-apokalypser för tillfället. Senast i raden att sälla sig till horden av odöda spel är DayZ som nyligen släpptes till PS4, Xbox One och PC. Den här gången är inte det viktigaste att överleva, utan snarare att leva.

Bohemia Interactive presenterar ett helt nytt grepp när det kommer till zombie-överlevnad. Glöm allt vad uppdrag, slutmål, tutorials och hålla-i-handen-dialog heter. Här gäller det att överleva med alla tillämpliga medel. Upp till 60 spelare samsas på en och samma karta där de tillsammans skall ta sig an farorna som lurar Chernarus, ett öststatsland som drabbats hårt av viruset. Det är upp till alla att tillsammans skapa ett liv värt att leva, med allt vad det innebär, oavsett om det handlar om att skjuta odöda, bygga ett läger eller varför inte starta en egen radiostation?

DayZ släpptes den 29 maj.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.