Mad Max – släppdatum i tredje kvartalet

Den ikoniska filmen Mad Max gör ju till sommaren en storstilad återkomst med en remake med Tom Hardy i huvudrollen. Ingen actionrulle från Hollywood utan ett tillhörande licensspel. Mad Max (spelet) har nu fått sitt släppdatum satt till tredje kvartalet 2015. Närmare bestämt den fjärde september för oss i Norden. Som plåster på såren för den långa väntan bjuder nu Warner Bros. sina förbokare på en härligt dystopisk kärra, ’The Ripper’.
Med bilen som främsta vapen är det skönt med ordentlig utrustning. Undrar om inte Xzibit och Pimp My Ride varit inblandad i detta specialbygge med en V8 under huven och en custome-made kofångare i solitt stål för de tuffaste av krockar. Är Mad Max något som intresserar klicka in här för mer info.

Mad max släpps till PS4, Xbox One, Pc och Steam OS 1 september 2015.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.