Max Max släpper loss i färsk trailer

Är du taggad inför den kommande storfilmen Mad Max: Fury Road som går upp på biograferna i mitten av maj? Då kommer du garanterat bli ännu mer intresserad vad filmen har att erbjuda i spelväg när den digitala versionen släpps.

I denna rykande färska speltrailer får spelaren inblick i den värld som Max kommer befinna sig i och vad man behöver tänka på för att överleva bland alla skurkar som med allt annat än goda tankar i sinnet. Fordonspartierna kommer uppta en central del i spelandet och att lära sig hur man kör våldsamt är nyckeln för ta sig framåt bland den vidsträckta öken som utgör fastlandet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.