Magicka: Dungeons & Daemons ute nu till Steam!

[youtube id=”DPEI4BOfs6M” width=”600″ height=”350″]

Dags för Magicka, det svenskutvecklade RPG-spelet från Arrowhead Game Studios som blivit känt för sin populär-kulturella humor, att få lite mer kött på benen. Igår släpptes det väntade DLC-paketet Dungeons & Daemons som enligt beskrivning ger ett helt nytt äventyr att spela antingen själv eller i co-op, med nya monster och hinder samt ett ”jättehemligt” hard mode. I samband med detta släppet har även en stor patch till spelet släppts som bland annat fixar försvinnande bossar, kameraproblem och diverse stabilitetspunkter. Vill man se hela listan på förbättringar så finns den att läsa här.

Magicka är i princip en skojfrisk och snabbgående version av Diablo med mycket mer komiska inslag och en enorm nypa självdistans. Spelet släpptes till PC den 25 januari 2011 och har sedan dess sålts i generösa mängder världen över, och snittar ett betyg på 74/100 enligt Metacritic. Det är alltid trevligt att se hur svensk spelindustri håller måttet! Läs mer på den officiella hemsidan.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.