Nu kommer Viaplay till PlayStation 3

Streamingtjänsten Viaplay lanseras inom kort på PlayStation 3. Samarbetet innebär att Viaplay kommer kunna erbjuda Playstation Plus-användare med Viaplay-abonnemang obegränsad tillgång till populära tv-serier, tusentals filmer och direktsänd sport, direkt i en internetuppkopplad PlayStation 3.

Vi är mycket stolta över samarbetet med Sony. Som Nordens ledande onlinetjänst känns det både naturligt och spännande för oss att kunna erbjuda Viaplays innehåll på en ledande spelkonsol och fortsätta utöka tjänstens tillgänglighet.
Niclas Ekdahl, VD på Viaplay.

Samarbetet med Sony är det senaste steget i Viaplays satsning för att utöka räckvidden och göra tv, film och direktsänd sport tillgänglig för så många människor som möjligt. Viaplay finns redan på PC och Mac, smarta telefoner, läsplattor, Viaplay-Boxen, Smart TVs från LG, Samsung, Panasonic och Philips, och snart även på PlayStation 3.

­ony strävar ständigt efter att kunna erbjuda en samlad plattform för underhållning och på Playstation har man länge kunnat spela spel, lyssna på musik och titta på film. I och med samarbetet med Viaplay blir våra nordiska användare även först i Europa med att kunna ta del av ett brett utbud av direktsänd sport på sin PS3 och konsolen får ytterligare en dimension.
Jim Ryan, Sony.

Viaplay-applikationen kommer kunna laddas ner från Playstation Networks start meny →TV/Videotjänster → ”Mina Kanaler” på en internetuppkopplad PlayStation 3. För att få tillgång till Viaplay behöver användaren ett PlayStation Plus abonnemang. PlayStation 3 användare utan PlayStation Plus abonnemang kan ladda ner och titta på hyrvideo via Viaplay appen.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.