Man the Guns är ute till Hearts of Iron IV

Älskar du strategispel och krigssimulatorer har du med all sannolikhet inte missat Paradox hyllade Hearts of Iron IV. Nu får spelet en enorm expansion som fokuserar på sjöslag. Man the Guns tillför en mängd nyheter till den marina sidan av spelet. Bland annat nya skepp, uppdaterade gamla båtar, bränsleplanering och strategiska rutter för konvojer.

Dessutom har hela spelupplevelsen förbättrats för dig som väljer att spela på den allierade sidan, d.v.s. länder som USA, Storbritannien och Nederländerna. Faktum är att du till och med kan ändra historien och därmed utgången andra världskriget.

Man the Guns kostar $19.99 men samtidigt uppdateras huvudspelet helt gratis och flera nyheter införs för alla spelare. Exempelvis blir nu bränsle en ännu viktigare resurs.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.