Massa gameplay från The Sinking City

I denna nya trailer från The Sinking City får vi följa huvudpersonen Charles Reed när han undersöker orsakerna till galenskaperna som inträffat i staden Oakmont. Som spelare är det upp till dig att samla ledtrådar, undersöka brottsplatser och förhöra stadens invånare. Till din hjälp har du Charles unika förmågor och hans välanvända anteckningsbok. Vissa fall kommer att lösas snabbt och lätt, men andra kommer att kräva en betydligt större arbetsinsats.

Läs gärna vår förhandstitt på The Sinking City från Gamescom 2018.

För att lyckas måste du samla ledtrådar och använda din slutledningsförmåga. När du sedan väljer att presentera dina teorier är det upp till dig att ha dragit rätt slutsatser av dina undersökningar. Du lär få leva med konsekvenserna oavsett om du pekar ut den skyldige eller inte.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.