Många nyheter i Call of the Wild: The Angler

Den senaste uppdateringen till till Call of the Wild: The Angler inkluderar nya funktioner och förbättringar baserat på spelarnas feedback. Uppdateringen inkluderar tre nya legendariska fiskar, Multiplayer Text Chat, olika hårfärger, skägg och mustascher för spelarens karaktär, samt en rad andra förbättringar för en bättre spelupplevelse.

Bland höjdpunkterna i denna uppdatering finns tre nya Legendariska fiskar i Norges reserv; Norrlaxen, kallad ”Kalle Paul Dominator”, ”Speilfinne” Atlantlax och ”Store Henrik” Röding. Dessutom har spelarna nu tillgång till Multiplayer Text Chat, så att de kan dela sina favoritfiskeplatser och tips med vänner och främlingar.

Andra förbättringar i gameplay inkluderar tillägg av Secure Catch-mekanik, Xbox Gamepad Rumble och vibration vid viktiga händelser i spelet för att förbättra fiskeupplevelsen. Om du misslyckas med att fånga en fisk stannar nu betet eller flötet i vattnet istället för att återvända till kastpositionen. Anpassningar har också gjorts för bättre kompatibilitet mellan beten, agn och fiskarter, så att spelarna har en större chans att fånga en fisk. I spelet har också baiting-radien ökats för att locka fisk, som också rör sig snabbare mot agnet.

Uppdateringen innefattar också en souvenirbutik i Norge med tio nya, unika kosmetiska föremål. Spelet släpps också till Playstation 5, Xbox Series X|S, Playstation 4 och Xbox One i sommar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.