Mario Kart Tour släpps på iOS och Android den 25 september

Dags att halka på banan på banan.

Efter över ett års försening släpps nu Mario Kart på mobiltelefoner. Den 25 september är det dags att varva opponenterna på iOS- och Androidenheter. Undertill finns en trailer och en gameplay-video.

Mario Kart Tour kommer att ha flera banor inspirerade av verkliga platser, såväl som välkända nyoriginal så som Ranbow Road. Spelet är gratis att börja med (Free to Start), men erbjuder en affär i spelet för köp av uppgraderingar, utrustning med mera.

För att spela Mario Kart Tour krävs ett My Nintendo-konto. för ett sådant kan du registrera dig här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.