Mars-utlottning: Metal Gear Rising: Revengeance

Då var det dags för ännu en utlottning av något nytt, spännande spel. Denna månad lottar vi ut inget mindre än Konamis nya tillskott i Metal Gear-sagan, Metal Gear Rising: Revengance. Denna utgåva är till PS3. Håll utkik efter vår recension som kommer dyka upp inom en snar framtid!

Reglerna är lika enkla som vanligt:

Genom att deltaga i våra månatliga utlottningar tävlar du inte bara om ett rykande nytt spel. Du hjälper oss även att nå ut till fler läsare, och det är någonting vi såklart är väldigt tacksamma för. Tack, och lycka till!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.