Marsupilami: Hoobadventure – mer gammalt tecknat når spelvärlden

Maruspilami är ett långsvansat djungeldjur som figurerat i flertalet serier i såväl pappersform som på 90-talets Disney-dags. Disney-licensen gav även upphov till ett spel på SEGA:s Mega Drive som släpptes sent i konsolens liv (november 1995). Marsupilami: Hoobadventure är en nytolkning av franchisen och dyker upp den 16 november på PC, PlayStation 4, Xbox One och Nintendo Switch. Det utvecklas av studion Ocellus, som även utvecklar kommande Smurfarna-spelet.

Det är Microids som agerar utgivare, och de tillgängliggör spelet i två fysiska utgåvor (utöver en digital). Tropical Edition innehåller förutom spelet två ark klistermärken och en dörrhängare(!) och släpps på konsolerna nämnda ovan. Samlarutgåvan stoltserar utöver det med en Marsupilami-figurin och en fet låda. Denna sistnämnda utgåva kommer dock inte till Xbox One. Spelet är även kompatibelt med nuvarande generationens Xbox och PlayStation.

Maruspilami: Hoobadventure utannonserades under Gamescom tillsammans med en trailer ni kan se ovan. Donkey Kong-vibbarna låter sig inte förnekas och gör att åtminstone undertecknad är vagt positivt inställd.

Marsupilami: Hoobadventure: Samlarutgåvan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.