Här är april månads gratisspel med PS Plus

Kör runt i ett post-apokalyptiskt ödeland eller lyckas med omöjliga stunts när Mad Max och TrackMania Turbo.

Under april handlar det mesta om bilar i de två gratisspel som blir tillgängliga till Playstation 4 för medlemmar med Playstation Plus. I Mad Max gör Avalance Studios sin egen tolkning av den legendariska titelkaraktären Max Rockatansky. Handlingen utspelar sig i ett post-apokalyptiskt ödeland, där resurserna är knappa men de bildyrkande, mordlystna fanatikerna desto fler – och de är på jakt efter dig. Din bil är nyckeln till överlevnad och det är bakom ratten du kommer att tillbringa mest tid. När du kör runt i spelets vidsträckta värld blir bilen ditt vapen – med den kan du ramma fienderna, attackera dem med eldkastare eller likt en krypskytt skjuta hål på deras däck.

Galenskap i TrackMania Turbo

Det andra spelet som släpps i april är TrackMania Turbo, det senaste tillskottet i den långlivade TrackMania-serien. Det här är det första TrackMania-spelet som släpps på PlayStation 4, och receptet för racingupplevelsen är detsamma som tidigare: snabba lopp på otroliga banor, där hastigheten är extrem och ett enda misstag kan göra all skillnad i tävlingen. Spelet har mer än 200 olika banor där det är fritt fram att dominera resultattavlorna antingen på global, regional eller lokal nivå. Dessutom kommer spelet med en fullfjädrad spårredigerare som gör att du själv kan skapa helt galna banor för andra spelare.

Var TrackMania Turbo verkligen lyfter är dock multiplayern. 100 online-spelare kan köra samma bana samtidigt, och hemma i soffan är det möjligt att dela skärmen med fyra spelare. Utvecklarna har också givit spelet en VR-funktion så att du kan köra det med ditt VR-headset.

Båda spel finns tillgängliga för nedladdning den 3 april – till dess kan du svänga förbi PlayStation-butiken och ladda ner förra månadens släpp, Bloodborne och Ratchet & Clank.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.