Mer Batman att vänta i augusti

[youtube id=”Lk17GKXWLmE” width=”600″ height=”350″]

Det verkar som att man aldrig kan få nog av Batman. Lego tillsammans med Warner Bros. annonserade igår ut att Lego Batman 3: Beyond Gotham släpps i början av augusti i år. Legos variant av Batman är aningen gladare än Mr. Chin Himselfs (Ben Afflecks) version av Läderlappen. När han nu får slå sig samman med resten av DC Comics superhjältar i jakt på Brainiac.

Med nya vingar är Batman redo för rymden som verkar vara skådeplatsen för detta intergalaktiska action-spel. Med över 150 karaktärer att låsa upp och ikoniska besöksmål som Bat Cave och Justice Leagues högkvarter att besöka finns det som vanligt en hel del att uppleva och utforska.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.