Mer fotboll åt folket!

Tillhör du den skara folk som sitter hemma varje tisdag och onsdag och njuter av Champions League? I så fall kommer här fler goda nyheter. Football Manager Classisc 2014  har fått släppdatum och det är snart. Fredagen den 11 april, det vill säga lite mer än två veckors längtan. Playstation Vita är konsolen som gäller och det är alltså den bärbara versionen av Football Manager vi pratar om här. Det är en slimmad variant av spelet men man har ändå lyckats tränga in 3D matchmotorn från PC-versionen så rent funktionellt är det en nästintill identisk version.

Spelet släpps både i butik och via PSN.

Swedish Training

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.