Nionde Submachine-spelet för er peka-klickare

Letar du stämningsfulla peka-klicka-spel, ge Submachine 9: The Temple en chans. Spelet är som titeln anger ett av många spel i en serie. Det rekommenderas att spela övriga titlar först för att kunna ta in den subtila handlingen men det är inget krav. Den röda tråden i Submachine är att spelaren försöker fly ur en maskin som kallas ’Submachine’. Medan man navigerar detta komplexa system med sina egna naturlagar stöter man på kryptiska meddelanden från Murtaugh. M som han själv kallar sig för den knapphändiga handlingen framåt utan att man någonsin träffar personen ifråga. Spelet är grafiskt simpelt men vackert med handmålade bilder och en dyster bakgrundsmusik som förhöjer stämningen.
Submachine-serien är en riktig indiepärla med en stark skara fans vilket har genererat en fristående del där man tillåts utforska spelarnas egna teorier kring handlingen.

Hela spelserien är gratis och finns att hitta här. Känner du att du vill bidra kan du köpa HD-versionen för att skänka en slant till utvecklaren.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.