Mer LEGO åt folket! Eller, åtminstone barnen

Nyligen utannonserade Warner Bros. Interactive Entertainment och TT Games att ännu ett LEGO-spel är på gång. Ingen direkt överraskning men vad som inte är en direkt axelryckning den här gången är att ett av LEGO:s egna varumärken används (Ninjago) och att spelet enbart är till Nintendo 3DS och Playstation Vita. Spelet i fråga heter LEGO Ninjago: Nindroids och är en actionpackad uppföljare på LEGO Battles: Ninjago.

Spelet har ingen release ännu men om jag får gissa fritt skulle jag säga att spelet når butikshyllorna lagom till jul. Om ni är lika förvirrad som jag är under julrushen kan det här spelet vara värt att lägga på minnet om det finns knattar i hemmet som gillar LEGO.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.