Fotbollsälskare och PES 2014 fans, se hit!

Såhär dags när solen tittar fram och det börjar på att bli varmt är det lätt hänt att gå ut och sparka lite boll på gården. Men(!) det är istället då det ska spelas TV-spel!  Konami och Playstation har nämligen inlett ett samarbete med fotbollsförbundet UEFA och håller i en turnering där du som medverkar inte behöver lämna hemmets bekvämligheter.

Turneringen heter PES Virtual UEFA Champions League och medverkande tävlar om € 25 000, en resa till Lisabon och platser till finalen i UEFA Champions League. Det du behöver för att tävla är PES 2014 till Playstation 3, tillgång till en Playstation 3 såklart och bo i region Europa. Enkelt va? Men innan du tar på dig matchtröjan och börjar spela PES behöver du registrera dig för tävlingen borta på deras hemsida.

Lycka till!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.