Messi petas från FIFA 17?

Bättre bollfysik gör det svårare att göra mål.

Leo Messi har prytt omslaget på EA Sports fotbollsspel FIFA de senaste fyra åren, men nu verkar de som att regeringstiden kommit till ända. Den franska sajten Sportune skriver att argentinaren ännu inte förnyat sitt kontrakt med speljätten, något som fått ryktena att snurra igång.

Ett som är säkert är att vi inte lär får se Christinano Ronaldo på omslaget till FIFA 17, då han har kontrakt med Konami och PES. Enligt sajten så är den hetaste kandidaten till att ta över som omslagspojke colombianen James Rodriguez, men det baseras ännu bara på rykten. Kanske får vi se självaste Zlatan på FIFA 17.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.