FIFA 17 kommer att drivas av Frostbite

Spelet får ännu snyggare bollar...

Nästa version av EA Sports fotbollsspel FIFA 17 kommer att drivas av den svenskproducerade spelmotorn Frostbite. Den nya motorn kommer enligt EA själva att leverera nya realistiska fotbollsvärldar, fyllda av fotbollsspelare med starka personligheter och känslor.

Frostbite låser upp en ny värld av möjligheter för FIFA-serien och dess fans, berättar David Rutter, VP och exekutiv producent. Vi har aldrig tidigare varit så glada och spända inför fotbollens framtid och de upplevelser vi kommer att leverera i FIFA 17.

FIFA 17 introducerar även fyra nya fotbollsambassadörer som influerat nya innovationer och det som händer ute på planen. James Rodriguez från Real Madrid C.F., Anthony Martial från Manchester United, Eden Hazard från Chelsea FC och Marco Reus från Borussia Dortmund är fyra världsklass-spelare som alla är kapabla att avgöra vilken match som helst. De fyra har samarbetat med EA för att levandegöra gameplay-innovationerna som kommer att avslöjas under EA Play. Ambassadörerna kommer även att dyka upp i förbokningserbjudandena för FIFA 17 och då som lånespelare i FIFA 17 Ultimate Team.

Mer info om FIFA 17 utlovas den 12 juni.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.