Metro: Last Light – Salvation Trailer

Deep Silver öppnade igår portarna till Moskvas tunnelbana ännu en gång och avslöjade en ny gameplay trailer för den efterlängtade FPS shootern Metro: Last Light. Metro: Last Light är tillgängligt från och med den 17 maj till PC, Xbox 360 och PlayStation 3.

Året är 2034 och ett kärnvapenkrig har förvandlat världen till en postapokalyptisk ödemark. I Moskva har tunnlarna i Metron blivit ett nytt hem för de tidigare invånarna i staden. I katakomberna slåss de för sin överlevnad, avvärjar horder av ohyggliga mutanter födda i den giftiga atmosfären, liksom andra fraktioner desperata att ta kontroll över den lilla gästvänliga mark som finns kvar. När de slåss söker de också efter en domedagsmaskin som kan vara nyckeln till deras seger. Ett inbördeskrig är oundvikligt. Under dessa mörka tider tar spelaren kontroll över Artyom och bli det sista ljuset för hela mänskligheten.

[youtube id=”pu75q7touHA” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.