Sid Meier’s Civilization V: Brave New World Expansion Pack

2K och Firaxis Games meddelade idag att Sid Meiers Civilization V: Brave New World, det andra expansionspaketet till det prisbelönta Civilization V är för närvarande under utveckling och kommer att släppas i sommar till PC och Mac. Sid Meiers Civilization V: Brave New World ger spelare ännu fler givande sätt att uppnå världsherravälde på.

Sid Meiers Civilization V: Brave New World ger nytt djup genom införandet av internationell handel och fokus på kultur och diplomati. Spelarens inflytande runt om i världen kommer att påverkas genom att skapa ett antal Great Works över en mängd olika hantverk, välja en ideologi för sin civilisation, och föreslå globala resolutioner i nya världskongressen. Spelaren förflyttas genom historien och tar viktiga beslut som påverkar relationer med alla civilisationerna i spelvärlden.

Nytt material i expansionen:

  • Nya civilisationer, enheter och byggnader
  • Ny Culture Victory (Sprid kultur och vinn)
  • Världskongress
  • Internationella handelsvägar
  • Nya underverk!
  • Nya scenarier
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.