Mick Gordon gör musiken till Prey

Har du suttit och nynnat på trailermusiken från den senaste Prey-trailern? Bethesda har bekräftat att Mick Gordon skapar soundtracket till Prey. Gordon har tidigare gjort musik till bland annat Doom och Killer Instinct. 

Soundtracket till Prey är inspirerat av 80-talsmusik, synthmusik och beskrivs lite skämtsamt som ”western i rymden”. Bethesda har släppt en teaser med en låt vi tidigare har fått höra i vissa trailers, och ja, den beskrivningen är nog ganska passande.

Prey släpps den 5:e maj i år.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.