”Typhon Research” – Ny video för Prey

Vi får idag ta del av en ny trailer för det kommande Prey, titulerad ”Typhon Research”. Denna video kommer från arkiven på TranStar Corporation och låter oss ta del av den forskning som deras team har gjort, där vi får lära oss mer om den utomjordiska kraft som har infekterat rymdstationen.

Någonting har gått väldigt, väldigt snett på Talos I. Vad som började som ett experiment, inriktat på att förbättra mänskligheten, har istället förvandlats till en utomjordisk infektion utan like, allt tack vare de tidigare hanterbara varelserna som kallades ”Typhon”. Med en komplett ekologi har Typhon inte bara tagit över, men är även det största hotet mänskligheten hittills har mött. Nu är det upp till Morgan Yu att kämpa mot invasionen för att rädda mänskligheten.

Prey släpps den 5:e Maj till Xbox One, PlayStation 4 och PC,

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.