Microsoft har presenterat Windows 11

Windows 11 har varit en illa dold hemlighet. Redan för en veckan sedan började nätet svämmas över med läckta videos från det nya operativsystemet. Nu väljer alltså Microsoft att offentliggöra generation Windows.

Under kvällens What’s Next for Windows-event avslöjade Microsoft vad vi kan förvänta oss av Windows 11. Det första som möter användaren är en modernare design med en ny Start-knapp och ett omarbetat aktivitetsfält. Bland annat integreras Teams på ett sätt som gör det ännu enklare att snabbt chatta med vänner och kollegor. Multitasking är ledordet och arbetsflöden underlättas med widgets och nya, smarta layouter.

Givetvis får vi gamers också något att glädja oss över. Äntligen kommer DirectX 12 Ultimate med högre frame rates och bättre grafik. Vad sägs om Auto HDR och DirectStorage för ännu snabbare laddningstider? Microsoft lovar också att all nu kompatibel hårdvara kommer att fungera lika bra i Windows 11.

Du kan läsa mer om alla nya funktioner på den officiella bloggen. Windows 11 kommer att släppas som en gratis uppdatering för alla som anländer Windows 10 idag. Operativsystemet släpps lagom till jul. Och visst blir allt bättre med rundade hörn?

Startmenyn på Windows 11.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.