Might & Magic X Legacy under ”öppen utveckling”

[youtube id=”XCpLf2gd2pc” width=”600″ height=”350″]

”Old school – Nya regler!”, så lyder budskapet i denna trailer för kommande Might & Magic X Legacy. Inte mycket av gameplay visas upp, men tillräckligt för att demonstrera hur man promenerar omkring i världen, vilket kommer att göras via ett tredimensionellt gridsystem – alltså att man klickar sig fram över ett rutmönster snarare än att vandra omkring fritt – och en liten glimt av stridssystemet.

För de äldre spelveteraner (mig själv exkluderad) som har lirat de riktigt gamla titlarna i den här genren så kanske detta kommer som en trevlig nostalgitripp, och i annat fall kanske det kan förefalla trevligt med lite nygammalt blod på marknaden. För den som vill följa den ”öppna” utvecklingen av spelet, komma med idéer och påverka utvecklingen har utvecklarna startat en hemsida där vi alla får en chans att säga vad vi tycker och tänker. Tanken är att detta ska göra spelet mer anpassat och troget vad spelarna faktiskt vill ha av ett äkta Might & Magic-spel.

Besök den officiella hemsidan och börja påverka utvecklingen idag!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.