Warframe blir free-to-play till PS4 denna höst

Idag meddelades det att sci-fi actionspelet Warframe kommer att släppas till PlayStation 4 denna höst. Spelet, som ursprungligen visades upp för PS3, har nu genomgått en transition till nästa generations konsoler och kommer att utnyttja en del nya tjänster för PS4 som tidigare har saknats. Bland annat kommer spelet vara integrerat med den nya handkontrollens högtalare, touch-pad kontroller och möjligheter att streama gameplay online.

Spelet kommer även ha stöd för att använda en andra skärm, såsom en iPhone- eller Android-mobil, med hjälp av en app kallad Warframe Nexus. Denna app kommer hålla spelar uppmärksamma på uppgifter i spelet och bidra med realtidsdata för att minska abstinensen när man sitter i skolan och inte vill göra någonting annat än att slänga sig på soffan med Warframe och en handkontroller i näven.

Spelet kommer såklart att visas upp på E3, men för den som inte pallar vänta så kan man tjuvkika på den officiella E3-trailern nedan

[youtube id=”r2RR6KBlcs8″ width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.