Mike Laidlaw lämnar Bioware

Under torsdagskvällen gick Mike Laidlaw ut på twitter och berättade att han lämnar Bioware efter 14 års trogen tjänst.  Laidlaw har bland annat skrivit spel som Jade Empire och Mass Effect och har på senare år regisserat Dragon Age Inquisition och dess Trespasser DLC.

Vad detta kommer att innebära för Dragon Age, som Laidlaw har haft ett stort ansvar över, är oklart, men i sitt avsked skriver Laidlaw; ”Det har varit en ära att få vara en del av Dragon Age-teamet och jag har fullt förtroende att världen vi har skapat ligger i goda händer och jag är uppspelt för framtiden”

Mike Laidlaw fortsätter sitt avsked med att tacka alla fans för allt stöd han och teamet har fått under hans period på Bioware.

Ma Serannas, Mike och tack för alla spel!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.