Minecraft tar ett steg mot fotorealism

[youtube id=”P6mbYM1oMpo” width=”600″ height=”350″]

Minecraft har trollbundit oss alla med sin pixliga retrografik och blockiga design. Samtidigt har man alltid undrat hur samma spel skulle se ut med modern grafik, inte bara ändrade texturpack. Detta för oss till modden Unbelievable Shaders av Sonic Ether, som förvandlar det platta, tråkiga vattnet i spelet till verklighetstrogen vätska samt ljus och skuggor till levande och dynamiska former. Modden är under utveckling men de senaste versionerna går att ladda ned via Sonic Ethers officiella Facebook-sida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.