Nytt gratispack till Trackmania

Det sjukt roliga, löjligt fartfyllda och ibland frustrerande svåra Trackmania får ytterligare en uppdatering. Denna gången är det de populära spelläget Platform som kommer med ett gratissläpp. Spelet innefattar 23 nya banor och en helt ny kampanj. Storheten med Trackmania har alltid varit banorna som användarna själva har skapat och Platform är inget undantag. Dessutom innehåller spelet en dedikerad raking för spelare som väljer att bara köra Platform.

Som ett bevis på hur svårt Trackmania kan vara så har utvecklarna Nadeo själva skapat en bana som man kallar The King of the Ultimate Nightmare Challenge. Den spelare som lyckas klara mardrömsbanan utan en enda respawn kommer att föräras med ett klipp i Nadeos Youtube-kanal.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.