Mobilspelet Harry Potter: Magic Awakened släpps i morgon

Harry Potter: Magic Awakened släpps den 27 juni. Det blir ett spännande äventyr, en helt ny berättelse som utspelar sig tio år efter Slaget om Hogwarts – allt skapat i en vacker, konstnärlig stil.

Harry Potter: Magic Awakened är utvecklat och utgivet i samarbete mellan Warner Bros. Games och NetEase Games. Spelet, som är en korsning mellan samlarkorts- och massivt multiplayer-wizardduellspel är gratis att ladda ner till iOS och Android. Spelarna kommer att ta rollen som elev på Hogwarts, inklusive att bli sorterad till ett elevhem, ta lektioner med både bekanta och nya professorer, utforska den Förbjudna skogen, dansa med en vän på dansklubben och mycket mer.

Du kommer att lära dig trollformler som kan kastas genom spelkort. Du behöver bemästra dessa trollformler, utveckla unika strategier och skapa vinnande kombinationer.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.