Monstruöst texturpaket nu ute till Fallout 4

Hoppas du har dryga 50 GB ledigt

Lite plats på hårddisken? Glöm det!

Gammalt grafikkort? Tänk inte ens tanken!

Trött processor? Keep on dreaming!

Nu har Bethesda släppt det av många efterlängtade texturpaketet som skall göra Fallout 4 ännu snyggare, en uppdatering som i ärlighetens namn är välbehövlig. Däremot så är kraven på din dator för att köra allt på max näst intill löjligt höga. Det rekommenderas att burken är utrustad med ett GTX 1080-kort och en rejäl i7-processor. Hela nedladdningen, som är helt gratis, tickar in på i runda slängar 58 GB.

Kommentarer på Steam gör dock gällande att betydligt tröttare burkar än rekommenderat faktiskt kan köra de nya texturerna utan nämnvärt försämrad prestanda. Nedan följer en video som jämför nya och gamla texturer. Är det verkligen värt nästa 60 GB av ditt hårddiskutrymme?

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.