Fallout 4 får tonvis av nytt material under 2016

Idag gick Bethesda Studios ut med ”lite” detaljer kring vad som väntar under 2016, bland annat de tre expansioner som kommer utöka spelet avsevärt. Dessa detaljer innefattar planer på innehåll, uppdateringar, m.m. De tre expansionerna är: Automatron, Wasteland Workshop och Far Harbor.

Automatron släpps i Mars med en prislapp runt hundralappen.

Den mystiska mekanikern har släppt lös en hord av robotar i Commonwealth, bland annat den sluge Robobrain. Utplåna dem och ta tillvara på reservdelarna de lämnar efter sig, allt för att kunna bygga dina egna robotar. Välj på hundratals moddar; olika kroppsdelar, rustningar, förmågor och vapen, som den splitternya lightning chain gun. Du kan öven välja vilken färg de ska ha, samt plocka ut en passande röst.

Wasteland Workshop kommer i April med en blygsammare prislapp på femtio dubloner.

Med Wasteland Workshop kan du designa och placera ut burar för att fånga levande djur – allt från människor, ghouls och yao guais. Och ja, du kan fånga deathclaws också.
Tämj dem och låt dem slåss mot varandra eller mot andra settlers i vad som närmast kan beskrivas som en mardrömsversion av Pokémon. Wasteland Workshop inkluderar även nya alternativ för ditt settlementbygge, där du kan stoppa upp djur.

Far Harbor blir den största expansionen och kommer ligga på runt 250 svenska riksdaler i Maj.

Ett nytt fall har trillat in hos Valentine’s Detective Agency, vilket leder dig på jakt efter en ung kvinna och en hemlig synthkoloni. Res från Maines kust till en mystisk ö som kallas Far Harbor. Den högre strålningen som finns på ön har skapat en helt ny fauna med mer vildsinta varelser. Ta dig igenom den växande konflikten mellan synths, Children of Atom och de lokala byborna. Du kan sträva efter att skapa fred i Far Harbor, men till vilket pris?
Far Harbor är en av de största landmassorna som ingått i en expansion från Bethesda Studios, full av nya uppdrag , settlements, livsfarliga varelser och grottor. Bli starkare med helt ny utrustning. Valet är helt och hållet ditt.

En till viktig sak – Detta är bara början, enligt Bethesda. De har planer på mer godis under 2016. Ett Season Pass kan köpas för runt 300 kronor, men det kommer komma ett nytt, uppdaterat pass, i Mars. Prislappen på det ligger närmare 500 kronor. Har du dock redan köpt ett Season Pass så behöver du inte uppdatera dig – Du kommer fortfarande få allt material som dyker upp under 2016.

Namnlöst-1Det kommer även köras stängda betor för var och en av de olika expansionerna. Vill du vara med? Skriv upp dig på Bethesda.net. För att kunna anmäla dig måste du dock ha ett konto registrerat hos Bethesda. Under de kommande veckorna kommer Bethesda plocka ut en testgrupp, så passa på nu och håll tummarna för lite early access. De som deltar i betan kommer spela den färdiga versionen, komplett med achievements och liknande. Om man deltar i betan behöver man inte köpa expansionen när den väl kommer sedan.

Utöver alla add-ons kommer det kostnadsfria uppdateringar som kommer förbättra spelupplevelsen ytterligare. Bethesda säger även att de är mer än måttligt exalterade över en liten makeover av överlevnadselementen i spelet som kommer senare i år.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.