Mosaic dryper av dystopisk sarkasm

Mosaic är ett modernt narrativt äventyrsspel som handlar om människans interaktion med teknologi i en färglös framtidsdystopi. Du spelar som en av många kuggar i det moderna ekorrhjulet: en ovärderlig, oersättling människa plågad av det vuxna livets obeveklighet. Spelet marknadsförs med en hyperbolisk bild av företagskultur och mänskligt lidande som är allt annat än subtil.

Krillbite Studio heter skaparna bakom Mosaic, som ges ut av Raw Fury. Utvecklarna har tidigare gjort sig kända för den barnsliga skräcktiteln Among the Sleep. Mosaic släpps på konsoler den 23 januari och du kan redan nu förboka The Deluxe 1% Edition. Spelet finns redan ute på PC (+ Linux och Mac) via Steam och GoG, samt på iOS, tvOS och Apple Arcade.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.