30 dagar spel: En introduktion

2011 skrev jag och en vän nyheter, artiklar och recensioner om spel under namnet Couch Co-Op. Under denna period var jag med i ett gäng spelgrupper. I en av dessa grupper hittade jag en en kedjepost som kallades ”30 days of gaming”. Jag gillade idén och gjorde en artikelserie av det på Couch Co-op. Istället för att bara skriva in ett spel eller en karaktär präntade jag ned långa stycken om alla ”vinnare” där jag gav en djupare inblick i mina val. Det är dags att upprepa det nu, nästan tio år senare. Det här är introduktionen till Varvats 30 dagar spel.

Ni kan följa denna serie varje tisdag, men ni kommer även ha ett index här. Om ni skulle missa något hittar ni indexet i slutet av varje avsnitt. Jag vill jättegärna höra vad ni skulle ha valt så kommentera gärna!

20 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.