Möt Citra och Dennis från Far Cry 3

[youtube id=”zxYL14VUvgc” width=”600″ height=”350″]

Dennis Rogers är den perfekta guiden på Rook Island. Inte nog med att han hittar överallt på ön, han kan även lära dig att slåss. Men Dennis är mer än en medhjälpare, han är också nyckeln till den mystiska Ratkat-stammen som bor på Rooks Island. Han är född i Liberia och har stött på både fattigdom och krig. Efter en tid i USA så återvänder han till sitt hemland bara för att upptäcka att han inte lägre passar in. Det är först på Rook Island och genom Citra som han hittat sitt rätta jag.

Citra är Ratkat-stammens krigargudinna och drottning. Få människor har träffat henne djupt inne i djungeln och ännu färre har talat med henne. Hon är både vacker och karismatisk, men har ett stort begär efter makt och när hennes bror Vaas anslöt sig till de pirater som förstör hennes ö så svor hon att krossa honom.

Både Citra och Dennis blir avgörande för huvudpersonen Jason Brods öde i Far Cry 3 som kommer i slutet av november.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.