Möt två karaktärer från The Witcher 3

Ännu är det ett bra tag kvar innan vi får se The Witcher 3: Wild Hunt i butik. Releasedatum är satt till 24 februari nästa år. Som sig bör så börjar utgivarna dock att släppa lite material om spelet och nyligen avslöjades dessa två karaktärer från det kommande spelet.

Känd som ”The White Flame Dancing on the Graves of His Enemies,Emhyr var Emreis härskar över Nilfgaard, ett mäktigt rike beläget i kontinentens södra delar. Självsäker, klarsynt och smart är tre karaktärsdrag som gör Emhyr till en född ledare och en utmärkt strateg i det pågående kriget mot Norr. Det är Emhyr som skickar Geralt för att finna den ask-blonda flickan som omtalas i profetian.

The_Witcher_3_Wild_Hunt-Emhyr_var_Emreis

Denna unga trollkvinna är Geralts kompanjon, vän, och älskarinna. Utöver känslorna mellan dem så har  Triss Merigold också visat sitt mod och sin beslutsamhet och även sin magsika förmåga ett otal gånger.

The_Witcher_3_Wild_Hunt-Triss

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.