Motorcykel i Zelda

Nattens Game Awards bjöd på mer än en överraskning. Tror inte jag sett så mycket exklusivt material utanför E3 tidigare. Vissa saker fick vi tillgång till direkt.

Nya expansion The Champions Ballad till Breath of The Wild var en av de saker som fanns tillgänglig direkt efter visningen av trailern. Lägger in en mindre spoilervarning här. Kommer inte prata om själva expansionen i sig, utan bara om vad motorcykeln egentligen gör.

Sheikahteknologin har kommit långt

När man trodde trailern var över så hördes ljudet av en motor i fjärran. Källan till ljudet var en motorcykel med många likheter till en häst och helt i stil med övriga sheikahföremål i spelet. Detta är priset du får efter att ha klarat av expansionen. En udda men ändå tillfredställande vinst.

Den läggs till i Links Sheikah slate och aktiveras på samma sätt som de andra runorna. Men istället för att kunna stoppa tid eller kontrollera magnetism, så dyker motorcykeln upp likt när man använder sig av Amiibos.

Vroom vroom

Efter att du aktiverat runan så kan Link hoppa upp på motorcykeln precis som han gör på en häst. Den är snabbare än en häst och kan ta sig upp för fler ytor än vad de fyrbenta vännerna kan. Något som är annorlunda med motorcykeln är att den kan få slut på bränsle. Detta åtgärdar man genom att slänga ner mat i tanken.

Aldrig trodde jag att jag skulle åka runt på/i ett motorfordon i det vackra Hyrule.

Vad tyckte du om det nya tillskottet i Links arsenal? Berätta för oss i kommentarerna.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.