Något elakt kommer till The Elder Scrolls Online – missa inte nästa veckas sändning

Nästa vecka avslöjar Zenimax vad vi kan vänta oss av The Elder Scrolls Online 2021 vad det gäller årets berättelse och tillägg. Missa det inte!

Då var det dags igen! Upptrappningen till nästa stora äventyr i The Elder Scrolls Online är igång och på torsdag nästa vecka avslöja utvecklaren Zenimax Online Studios vad de kokar ihop för 2021 och sitt onlinerollspel.

Du ser sändningen live den 21 januari på Twitch klockan 23:00 svensk tid.

Sändningen hålls av självaste Pappa ESO Matt Firor och Bethesdas marknad- och kommunikationschef Pete Hines. De får sällskap av The Elder Scrolls Online creative director Rich Lambert, plus flera utvecklare från studion. Tillsammans kommer de avtäcka nästa stora kapitel i The Elder Scrolls Online och de äventyr som väntar oss under året. Sannolikt i form av en berättelse som sträcker sig över hela 2021.

Som teaser trailern visar verkar det som att Mehrunes Dagon, den demoniske prinsen av förstörelse och allmänt elände, är antagonisten. Fans minns honom som den primära fienden i The Elder Scrolls IV: Oblivion från 2006.

The Elder Scrolls Online officiella blogg skriver det att sändningen kommer berätta mer om kapitlets nya världar, utmaningar, system och äventyr. Även om jag tycker vi ska tygla vår upphetsning är det ändå intressant att de väljer att skriva världar, vilket antyder på att vi kanske får flera områden att utforska. I The Elder Scrolls IV: Oblivion kunde spelaren angripa flera olika områden i Oblivion (demonernas rike) för att stoppa demonernas invasion. Kan hända att något liknande kommer till The Elder Scrolls Online.

Personligen är jag mest nyfiken på vilka nya system som tillkommer. The Elder Scrolls Online är snart sju år gammalt och det märks. Även om spelet är rikt på aktiviteter och system anser jag att spelet behöver något fräscht som andas nytt liv i det. Nya vapentyper, fler skills, eller bara ett world event som inte är ett horde mode.

Nästa vecka vet vi mer. Missa det inte! Eller missa det med flit och återvänd till oss efter att vi sammanfattar sändningen! Vi har flera recensioner på The Elder Scrolls Online och dess expansioner som du kan läsa här så länge.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.