Necrobarista släpps om en vecka

Restaurangen vid slutet av livet

Necrobarista är ”en cinematisk visualroman” som handlar om ett café, The Terminal, beläget mellan de levande och döda. Du spelar som nekromantikerlärlingen Maddy, den nya ägaren till The Terminal och alla dess magiska åtaganden. Tillsammans med mekanikern Ashley, den laglöse Ned Kelly, och den bittra nekromantikern Chay och en mängd andra karaktärer är din uppgift att få caféet att gå runt samtidigt som du tar reda på mer om individernas förflutna och de trådar som binder dem till varandra.

Necrobarista utvecklas av australiensiska Route 59 Games och har varit i görningen sedan 2015. Spelet släpps på PC via Steam den 22 juli med en prislapp på cirka 20 euro. Portar till Nintendo Switch och PlayStation 4 är också på ritbordet. Till släppdatumets åminnelse finns en ny trailer som ni kan hitta i sidhuvudet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.