Netflix gör TV-serie på The Legend of Zelda?

Wall Street Journal skrev inatt om ett samarbete mellan Netflix och Nintendo för produktionen av en TV-serie baserad på spelserien The Legend of Zelda. Deras källa påstår att serien handlar om en pojke vid namn Link som ska rädda prinsessan Zelda och landet Hyrule. Serien beskrivs som en familjeversion av Game of Thrones, då Zelda-spelen också innehåller svärdsstrider och magi. Produktionen sägs just nu vara i ett tidigt skede och att de just nu söker författare.

Nintendo är kända för att vara väldigt restriktiva med sina immaterialrätter och informationen från Wall Street Journal skall tas med en nypa salt. Dessutom kan Nintendo välja att avbryta produktionen innan det ens utannonseras officiellt. Om det här verkligen är sant så hoppas jag att serien är bättre än Super Mario Bros. filmen från 93.

(Bilden är från det kommande Zelda-spelet till Wii U)

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.